top of page

ondersteuning na aardbevingsschade

Stefania Pönitz Illkiller

Naast materiële, financiële en lichamelijke schade door de aardbevingen in de provincie Groningen is er ongetwijfeld emotionele, mentale en spirituele schade. Vooral gezien de ernst van de situatie en het gebrek aan een spoedige afhandeling.

 

Wie ben ik?

Stefania Pönitz. 10 jaar geleden ben ik in een Gronings Blijf-van-mijn-lijf-huis terecht gekomen. Sindsdien heb ik meer inzicht over de gang van zaken omtrent de aardbevingen in Groningen. Ik voel mij verbonden met het onrecht dat u tot op de dag van vandaag wordt aangedaan. 

Van 2004 tot 2010 had ik een praktijk voor alternatieve therapie en meditatie in Veenendaal, provincie Utrecht. Na langdurig herstel van mijn trauma's ben ik in 2019 een nieuw bedrijf begonnen dat zich in eerste instantie richt op emoties en van daaruit de rest van de mens benaderd. Dit bedrijf Illkiller richt zich voornamelijk op de internationale online markt. 

Het verschil tussen emoties en trauma

Emoties spelen een grote rol bij trauma maar trauma gaat zoveel verder dan dat. Een belangrijk aspect van trauma is de schade die wordt gedaan aan het menselijke fundament. Het menselijke fundament bestaat uit onze lichamelijke gezondheid, ons vermogen om te ontspannen, onze nalatenschap en ons vermogen om in veiligheid te kunnen voorzien. Wanneer één van deze pijlers wordt aangetast komen wij onder grote druk te staan. 

De manier waarop onze hormonen samenwerken met onze zenuwen en hersenen wordt verstoort door trauma wat zowel lichamelijke als geestelijke klachten kan opleveren. 

De workshop

Graag kom ik een workshop van 3-4 uur geven waarin we:

  • technieken om emoties te verwerken bespreken en beoefenen

  • het menselijke fundament bespreken en versterken

  • nieuwe energie verzamelen

  • de complexiteit van trauma onder de loep nemen

  • de invloed van trauma op de persoonlijkheid 

Bij 35 aanmeldingen wordt de workshop ingepland.

Neem contact op
Ja ik wil naar de workshop

Bedankt voor uw interesse in de workshop.

Wat te doen in de tussentijd?

Illkiller biedt inzicht en oefeningen via de volgende blogs, video's en eBooks. Door de focus op de internationale markt is deze informatie in het Engels. 

Emotie%20blog%20smaller_edited.png
Emotional recovery mini.png
IP EP 0011 YT Cover.png
bottom of page